Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Νέο έργο 300.000 ευρώ  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε Σοφάδες- Καλλιφώνι και προς  Γραμματικό  και Λεοντάρι

Νέο έργο 300.000 ευρώ  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε Σοφάδες- Καλλιφώνι και προς  Γραμματικό  και Λεοντάρι

Τρίτη 03 Μαΐου 2022

 

 

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Σοφάδες έως Καλλιφώνι και από την εθνική  οδό 30 προς Γραμματικό και Λεοντάρι δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ   χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και περιλαμβάνει εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και σήμανσης-ασφάλειας.

 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα στη χώρα. Σε μια  εποχή αβεβαιότητας και μεγάλων δυσκολιών  για τα δημόσια έργα, σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, συνεχίζουμε να  χρηματοδοτούμε και να κατασκευάζουμε  έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της Καρδίτσας. Κάθε μας έργο δημιουργεί θέσεις εργασίας και δίνει προστιθέμενη αξία στην τοπική κοινωνία και στην οικονομία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Στο  οδικό τμήμα από Σοφάδες έως Καλλιφώνι και από την εθνική  οδό 30 προς Γραμματικό και Λεοντάρι  προγραμματίζονται οι παρακάτω εργασίες:

- Διάνοιξη τάφρου αποχέτευσης ομβρίων

- Καθαρισμός οχετών αποχέτευσης ομβρίων

- Κατασκευή επιχωμάτων με θραυστά επίλεκτα υλικά κατηγορίας Ε4

- Αποκατάσταση της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται

- Ασφαλτικές εργασίες και

- Εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα