Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας: Ανάρτηση αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου Σχεδίων Βελτίωσης της Δράσης 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»

ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας: Ανάρτηση αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου Σχεδίων Βελτίωσης της Δράσης 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας: Ανάρτηση αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου Σχεδίων Βελτίωσης της Δράσης 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»


 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) Π.Ε. Λάρισας ανακοινώνει ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  δημοσιοποιήθηκαν τα αποτέλεσματα του διοικητικού ελέγχου των αρμόδιων γνωμοδοτικών επιτροπών των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» του  Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Oι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα των αιτήσεων στήριξης καθώς και να καταθέσουν ενδικοφανή προσφυγή (ένσταση) επί των αποτελεσμάτων, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχαν υποβάλλει την αίτηση ένταξης τους.

Οι ενδικοφανείς προσφυγές ασκούνται μόνο μία φορά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της απόφασης ένταξης πράξεων,  δηλαδή μέχρι τις 25-06-2023, σύμφωνα με την παρ. 15 του άρθρου 16 και 25 του ν. 2690/1999. Ενστάσεις που υποβάλλονται εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών δεν γίνονται παραδεκτές. Η ενδικοφανής προσφυγή υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο. Τα έγγραφα υποβάλλονται σε μορφή pdf. Η Απόφαση  έχει αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Θεσσαλίας http://www.thessaly.gov.gr/enimerosi/paathessalias. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο 3.2.1.,  ισόγειο  Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας (Καλλισθένους και Θεοφράστου)  και στα τηλέφωνα 2413511134 -137 και -125.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα