Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο που οδηγεί στη 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο που οδηγεί στη 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2022


 

 

 

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η νέα ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 4 χλμ στο δρόμο που οδηγεί στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο. Το έργο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε περιοχές του Δήμου Βόλου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

«Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητάς μας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Σε εποχή πολυκρίσης και συνεχών δυσκολιών για τα δημόσια έργα διεκδικούμε, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα