Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας

Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας
slider_photo
slider_photo
slider_photo


Συνάντηση Κ. Αγοραστού με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή

της Κάισερισπορ Δημ. Κολοβέτσιο

 

Τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας, που χτυπήθηκε από τον φονικό εγκέλαδο, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στο Λαρισαίο ποδοσφαιριστή της Κάισερισπορ Δημήτρη Κολοβέτσιο, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του.

Ο Δημήτρης  Κολοβέτσιος περιέγραψε στον Περιφερειάρχη τα όσα τρομακτικά έζησε κατά τη διάρκεια του σεισμού και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο τουρκικός λαός, επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσης στήριξης των σεισμοπαθών.

Με πρωτοβουλία του  ποδοσφαιριστή, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κώστα  Αγοραστού με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ Αli Camli, στη διάρκεια της οποίας ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την συμπαράσταση του θεσσαλικού λαού στους γείτονες, ενώ εξετάστηκαν όλοι οι πιθανοί τρόποι βοήθειας, με προτεραιότητα στη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των πρώτων βασικών αναγκών.

Ο κ. Αli Camli ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον και τον κάλεσε, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να επισκεφτεί την Καισάρεια.

Ο  Περιφερειάρχης  ανέλαβε ήδη πρωτοβουλία για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (φάρμακα, τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, παιδικές τροφές), ενώ  πρόκειται να παρέμβει στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα κατατεθούν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Κώστας  Αγοραστός ευχαρίστησε τον Δημήτρη  Κολοβέτσιο για την επίσκεψη  και δεσμεύτηκαν να παραμείνουν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας το επόμενο διάστημα για το συντονισμό της παροχής βοήθειας  στους σεισμόπληκτους της γείτονας χώρας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα