Έργα συνολικού προϋπολογισμού 240.225,45 ευρώ ξεκινούν στο προσεχές διάστημα για την Π.Ε. Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018
Έργα συνολικού προϋπολογισμού 240.225,45 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα:

- Αποκατάσταση διασύνδεσης επαρχιακών οδών 1 και 2 τμήμα Καλοχώρι – Μαρμαρίνη (Δ. Τεμπών) από θεομηνία, προϋπολογισμού 119.225,45 ευρώ.

- Κατασκευή δαπέδων Χάλκης και Πλατυκάμπου και επισκευές, προϋπολογισμού 66.000 ευρώ

- Βελτιώσεις υποδομών κεντρικού πυρήνα σταδίου Φαρσάλων, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ

Ενώ υπεγράφη και η σύμβαση κατασκευής του έργου: Προμήθεια μονάδων τηλεεπιτήρησης ρυθμιστών κυκλοφορίας (φωτεινών σηματοδοτών) μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM της Π.Ε. Λάρισας, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έργα άρσης καταπτώσεων, καθαρισμό ποταμών και χειμάρρων, για συντηρήσεις δρόμων και άλλα τεχνικά. Με έργα όπως αυτό αποκαθιστούμε τις ζημιές που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δίνουμε λύση σε υπαρκτά προβλήματα».