Βραβεύτηκε για την προσφορά του στη διοργάνωση του 7ου βαλκανικού Open Matsui Cup Kyokushinkai Karate ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019
Κ. Αγοραστός: «Αγώνες υψηλού επιπέδου αντάξιοι της φήμης των αθλητών που συμμετέχουν»


Την έναρξη των αγώνων του 7ου βαλκανικού Open Matsui Cup του δυναμικού Kyokushinkai Karate σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέα Ιωνίας Βόλου. Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώνουν ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, η η Περιφέρεια Θεσσαλία και ο Δήμος Βόλου. Πριν την έναρξη των αγώνων ο Περιφέρειαρχης Θεσσαλίας βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Στο 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup 2019 λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Μοντενέγκρο, Σλοβενία και Ρουμανία στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων και ανδρών, γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό νοκ - ντάουν κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στο σύντομο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους αθλητές, τις οικογένειες τους, τους συλλόγους και τους φιλάθλους στην πόλη του Βόλου και στη Θεσσαλία, τόνισε ότι «είμαι βέβαιος πως για ακόμη μια φορά θα παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου αντάξιους της φήμης όλων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση».