Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Επιπλέον 130 οδικές θέσεις αποκαθίστανται στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Επιπλέον 130 οδικές θέσεις αποκαθίστανται στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Τρίτη 30 Μαΐου 2023
Επιπλέον 130 οδικές θέσεις αποκαθίστανται στους Δήμους  Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας


Πρόσθετη χρηματοδότηση 30.000.000 ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση ζημιών από τον Ιανό, σε επιπλέον 130 οδικές θέσεις, στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας. Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και έρχεται συμπληρωματικά, για την ολοκλήρωση των αποκαταστάσεων, στην αρχική εργολαβία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, προϋπολογισμού 143 εκατομμυρίων ευρώ. «Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόσθετη χρηματοδότηση που οδηγεί στην κατασκευή αναγκαίων έργων, στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της περιοχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Οι πρόσθετες θέσεις αποκατάστασης ανά Δήμο αφορούν στα εξής οδικά τμήματα:
Δήμος Καρδίτσας: από Μνημείο Εθνικής Αντίστασης -Κανόνια έως Ραχούλα, από Ραχούλα έως Αμάραντο, από Αμάραντο έως Σαραντάπορο, από Μνημείο Εθν. Αντίστασης - Κανόνια έως διασταύρωση εισόδου προς Καστανιά, Περιφερειακός Καστανιάς, από διασταύρωση Καστανιά - Καροπλέσι προς Γιαννουσέικα, από Μούχα προς Φράγμα λίμνης Πλαστήρα, από Μνημείο Εθν. Αντίστασης -Κανόνια προς Καταφύγιο και Άγιο Αθανάσιο.
Δήμος Μουζακίου: από διασταύρωση Πευκόφυτου-Δρακότρυπας έως Άγιο Νικόλαο, από διασταύρωση Πευκόφυτου-Δρακότρυπας έως Τύμπανο, από διασταύρωση Μουζάκι - Τυμπάνου έως Οξυά, Περιφερειακή οδός Μουζακίου.
Δήμος Αργιθέας: από Άγιο Νικόλαο έως Πετρίλο, από Άγιο Νικόλαο έως Βλάσι, από Βλάσι έως Λεοντίτο, από Τύμπανο έως Αργιθέα, από Αργιθέα έως Διασταύρωση προς Μεσοβούνι έως Μεσοβούνι, από διασταύρωση προς Μεσοβούνι - προς Ανθηρό (διασταύρωση).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα