Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
Αρχική / Οργανωτική Δομή / Αντιπεριφερειάρχες / Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας

Κολυνδρίνη Δωροθέα

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας
Διατελεί Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, μετά την εκλογή της ως πρώτη μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Νομού Μαγνησίας, στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019. Η θητεία της λήγει το 2023.
Διετέλεσε, Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων από το 2014 έως το 2019 και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας (Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης έως τις 31/08/2014).
Ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ για έξι (6) χρόνια και αιρετό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2013 μέχρι τις αρχές του 2014.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αρτέμιδας από το 2003 μέχρι το 2010. Την ίδια χρονική περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδας.
Ήταν Μέλος του Δ.Σ. του Φορέα του Τρένου Πηλίου και Αντιπρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού π. Δήμου Αρτέμιδας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ του Δήμου Αρτέμιδας για τέσσερα (4) χρόνια από το 2006 μέχρι το 2010.
Ήταν Αιρετή εκπρόσωπος του Δήμου στην ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων). Είναι εκλέκτορας της ΕΝΠΕ και διατελεί μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΝΠΕ.
Ήταν Υπεύθυνη του Τμήματος Κοινωνικής Παρέμβασης, πόροι από το οποίο δίνονταν σε άπορες οικογένειες. Είναι Μέτοχος της ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.
Είναι Φιλόλογος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε στο Βόλο στις 25 Ιανουαρίου 1973, κατοικεί στο Βόλο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα