Ενημέρωση / Δελτία Τύπου / Νέο έργο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του Καλέντζη στην Καρδίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο έργο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του Καλέντζη στην Καρδίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023
Νέο έργο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του Καλέντζη στην Καρδίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο έργο για την αντιπλημμυρική προστασία του Καλέντζη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού, εκβαθύνσεις, χωματουργικές, κατασκευή αναχωμάτων και εκρίζωση δέντρων στην ορεινή και πεδινή λεκάνη του ποταμού Καλέντζη.

«Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών, λόγω των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Ωστόσο με  σωστό προγραμματισμό,  συντονισμό και άριστη συνεργασία υπερβαίνουμε εμπόδια και προχωράμε σε παραγωγή έργου με απτά αποτελέσματα στη  βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε έργα ουσίας και να υλοποιούμε ένα πρωτόγνωρο έργο καθαρισμών σε ποτάμια και χειμμάρους, που θεραπεύουν πληγές και δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για ανθρώπους, περιουσίες,  δημόσιες υποδομές και δίκτυα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Πρόσφατα Δελτία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διακηρύξεις-Προκηρύξεις, Γεωργικά Θέματα, Εξυπηρέτηση Πολιτών, Έργα